Litt av hvert!

Har startet på ny hjemmeside med god hjelp av Tora. Eller det vil si Tora har startet og jeg skal rote det til, litt etter litt. Men skal prøve meg på et første blogg innlegg.

Hundene har vært flinke i vår. Buddha og Roger har fått opprykk til både B rundering og spor. Nynne og meg har fått opprykk til klasse tre lydighet, og både klasse B spor og rundering. Runderingen var bonus da jeg byttet melding til hals og fikk to treninger på fremmede figger før konk. C sporet derimot måtte gjøres om att og om att. Sporingen gikk bra men vi tullet til litt forskjellig i lydigheten. Nynne har også bestått en funksjonsanalyse. Jeg og Luna har også prøvd oss i A spor. Første konk. fikk vi cert. De to andre var mye bra og noe trist,  men godkjent. Sporene var bra. Feltene som vanlig elendige, her er det et uendelighets prosjekt, vi skal få det til igjen. På lydigheten har damen fått for seg publikums favoritter som innsitt med tungapport 5 meter foran meg. På de to siste konk. var det mange 10 ere og nuller. Så nå skjerper vi oss og skal trene litt mer. Mangler bar et cert før ch er i boks. Men i år er det jo nesten ikke konk. å gå. De fleste klubbene i nord har konk. sine på samme helger, håper på bedre samkjøring til neste år.

Må teste å sette inn et bilde, Nynne og Ditte som søte valper ble det utvalgte.

3 comments to Litt av hvert!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>